Goriška podružnica

Email naslov:
igor.juretic@gmail.com

igor-juretic

Ime in priimek v.d. predsednika:
Igor Juretič

Vsak ponedeljek od 10. do 13. ure.

Telefonska številka: 041 250 426

Seznam občin v podružnici:
Bovec, Kobarid, Tolmin, Kanal ob Soči, Brda, Nova Gorica, Šempeter – Vrtojba, Ajdovščina, Vipava, Renče – Vogrsko, Komen, Sežana, Miren – Kostanjevica, Divača, Hrpelje – Kozina.

Skupno število prebivalcev občin v katerih deluje podružnica: 65.300

Število članov v podružnici: 141

Število moških: 38

Število žensk: 103

Poverjeniki v podružnici:
OSTROŽNIK Milan GSM: 041 761 774
ZAHRIĆ Fikra GSM: 070 273 233
PREGELJ Mojca GSM: 041 214 056
ČOKELJ Ana GSM: 070 818 108

Športni referent: STRLE Ana GSM: 040 505 736

Delo v naši podružnici v letu 2013

V mesecu januar smo skupaj z obalno podružnico imeli v Ankaranu novoletno srečanje, prisotni člani so bili navdušeni in izrazili željo, da taka srečanja ostanejo. Za popestritev je bilo organizirano tekmovanje v » briškoli ». Za kolturni del so poskrbeli ČOKELJ Ana skupaj z možem, ter oče od KNEZ Olivija. Pri dobri hrani in pijači se je nadaljevalo družabno srečanje.

V mesecu maju smo skupaj z obalno podružnico organizirali dobrodelno prireditev v Strunjanu. Prireditev je uspela,kar je poplačalo vse predhodne priprave in opravljene ure.

Meseca julija je goriška podružnica organizirala piknik v kraju Koritnica v Baški grapi. Na ta piknik je bila povabljena obalna podružnica. Vsi skupaj smo preživeli en lep dan z željo, da se drugo leto ponovno srečamo.

Kot je že razvidno, da kar dobro sodelujemo z obalno podružnico, smo se ponovno v mesecu december srečali in skupaj praznovali novo leto.

GORIŠKA PODRUŽNICA
KELHER Henrik