Notranjska podružnica

Email naslov:
pavel.kranjc@zdruzenje-ms.si

kranjc-pavel

Ime in priimek predsednika:
Kranjc Pavel

V četrtek 15. – 17. ure

Telefonska številka: 031 621 402

Seznam občin v podružnici:
Bloke, Borovnica, Cerkno, Cerknica, Idrija, Ilirska Bistrica, Logatec, Loška dolina, Pivka, Postojna in Vrhnika.

Skupno število prebivalcev občin v katerih deluje podružnica: cca 102.000

Število članov v podružnici: 144

Število moških: 36

Število žensk: 108

Poverjeniki v podružnici:
Djuka-Ana Domej GSM: 070 289 386
Nadja Jereb GSM: 031 782 998
Nataša Zakrajšek GSM: 041 756 763
Darinka Barbiš GSM: 031 546 040

športni referent: Damjana Furlan Hren GSM: 041 806 045

Delo v podružnici poteka po programu, ki ga vsako leto oblikuje upravni odbor podružnice in ga potrdimo na občnem zboru. Občni zbor je osnovno druženje članov, kjer se podajo vse informacije o delu v podružnici in združenju. Vedno organiziramo še eno srečanje ( druženje z drugimi podružnicami ali piknik v naravnem okolju ali prednovoletno srečanje) namenjeno sprostitvi in tudi ogledu zanimivosti kraja, kjer je srečanje organizirano.

Velik poudarek vseskozi dajemo delu poverjenikov, ki so tihi sprejemniki za vse dobro in slabo. Kratek pogovor, dodatno povabilo na srečanje, obisk na domu, še posebno v domu starejših občanov pred božičem in novim letom so neprecenljivi trenutki, ki jih dajejo našim članom.
Skrb za lastno prizadevnost ohranjanja preostalih sposobnosti, ki nam jih še ni odvzela bolezen se kaže v izvajanju individualne obravnave na domu člana s strani fizioterapevta ali na tedenskih skupinskih vodenih vajah, ki jih imamo v Logatcu.
Ko nastopijo težave ni naš telefon odprt le ob uradnih urah ampak vedno. Preko programa socialne pomoči preverjamo in predlagamo dodelitev enkratnih denarnih pomoči našim članom.
Želja je, da bi se člani bolj odzivali na naša srečanja, saj so namenjena vsem, ki smo se združili v tem društvu. Društvo je toliko živahno in živo, kolikor so živahni njihovi člani.

notranjska-1