Obalna podružnica

Uradne ure:

Email naslov:
obalnapodruznica@gmail.com

Ime in priimek v.d. predsednika:

Olivio Knez, 041 631441

Namestnica predsednika:

Sonja Bursač, 070 900672

Vsak ponedeljek od 16. do 18. ure.

Telefonska številka: 08/205 34 70

Seznam občin v podružnici:
Koper, Izola, Piran.

Skupno število prebivalcev občin v katerih deluje podružnica: Ni podatka

Število članov v podružnici: 96

Število moških: 25

Število žensk: 71

Poverjeniki v podružnici:

Marija Radič, 031 618940(Kozina-Jelšane)
Martina Miklavčič, 040 716984 (Koper okolica)
Klavdij Glavina, 041 765141 (Koper)
Aleksandra, Čokelj 041 437565 (Ankaran,Škofije)
Olivio Knez, 041 631441
Sonja Bursač, 070 900672 (Izola)
Mirjam Petrič, 031 534773 (Piran)

Športni referent:

Klavdij Glavina, 041 765141

Dejavnosti

Vsako soboto od 15-18h potekajo srečanja članov,kjer se družimo in si pomagamo,kot skupina za samopomoč pri reševanju problemov in izmenjava informacije o novostih pri zdravljenju in premagovanju problemov pri MS.

Potekajo tudi razne delavnice,predavanja,družabne igre….Aktivnosti in novosti pri obalni podružnici lahko spremljate na FB strani obalnapodružnica.

Enkrat letno imamo občni zbor,med  letom pa še razna srečanja in piknike ter prednovoletno srečanje.

Organizirano imamo:

SKUPINSKA TEDENSKA VADBA: izvajalec mag. fizioterapije Fortunat Maja. Več terminov po dogovoru na tel: : 05/ 6392013 – »Studio Maja« Ferrarska 8, na ogrlici v Kopru, strokovno vodeno vadbo za moč, koordinacijo, ravnotežje in gibljivost.

BALINANJE za to dejavnost skrbi Olivio Knez tel.št. (041/631-441)Rekreacijski treningi so v Kopru vsak petek ob 11h do 12h v novi  balinarski dvorani na Markovcu.

STRELJANJE IN PIKADO – Za ti dve dejavnosti skrbi Petrič Mirjam tel.št. (031/534-773). Iz teh dveh dejavnosti imamo veliko pohval in dosežkov na tekmovanjih. Vseeno pa si še vedno želimo aktivne družbe in čim večjo obiskanost. Strelišče je v Piranu,igranje pikada  organiziramo v  naših prostorih na Ferrarski 14 v Kopru.

POHODNIŠTVO / IZLETI – Koordinator te panoge je Klavdij Glavina, tel št. (041/765-141) in bo vesel, da se mu boste pridružili enkrat na mesec, v soboto, povabite lahko tudi svoje prijatelje.

PLAVANJE – Interesenti za plavanje in nakup plavalnih kart naj pokličejo športnega referenta.