Občni zbor kamniško-zasavske podružnice

12 Apr, 2017 :

Občni zbor kamniško-zasavske podružnice
Trojane, 31.3. 2017

Trojane – asociacijana krofe, ter lokacija za naš vsakoletni občni zbor, kjer smo se člani in članice Kamniško-Zasavske podružnice tudi letos v marcu zbrali. Kot običajno je to lepa priložnost, da se v večjem številu zopet vidimo, kaj novega izvemo, ter si izmenjamo izkušnje.

Letos je bila udeležba še kako pomembna, saj nismo bili deležni le poročila o delovanju v preteklem letu, temveč smo dobili tudi novo vodstvo. Z vodenjem smo v zadnjih letih zelo zadovoljni, tako da niti ni bilo dvoma, da jim v volilnem letu mandata ne bi zagotovili še naprej, saj se trudijo, da nam z organiziranjem številnih aktivnosti in usmerjenosti v novosti poizkušajo popestriti in polepšati vsako leto. Izvolili smo le novega športnega referenta Andreja, ki bo na tem mestu zamenjal izjemno Ano Mohar, ki se je odločila, da svoje mesto prepusti nekomu novemu.

Po izvolitvi novega vodstva so nam predstavili načrt dela za leto 2017, tako da vemo kdaj in kje se bomo zopet srečali. Tudi tokrat so napovedane številne aktivnosti, ter druženja. Tako športne aktivnosti, kot tudi številna srečanja, ki bodo zagotovo prišla prav, saj je kot običajno zmanjkalo časa, da bi si povedali prav vse.

Da pa le ne bi bilo vse tako uradno, smo bili deležni tudi nekaj glasbe. Poslušali smo nekaj lepih ljudskih pesmi zaigrane na citre. Prav tako je občni zbor z malo drugačnim predavanjem popestrila psihoterapevtka ga. Ingrid Plankar in izvedeli smo marsikaj zanimivega o doživljanju čustev, bolezni in o pasteh, v katere se lahko prav vsi kar hitro ujamemo. V zanimivem predavanju je lahko vsak od nas našel delček sebe.
O prizadevanjih, ter podpori gibalno oviranih oseb na nivoju občin sta nas seznanila tudi predstavnica občine Trbovlje ter podžupan občine Moravče. Ga. Jolanda Šoštarič ,kot predstavnica združenja MS, je podala nekaj informacij o samem združenju. Deležni pa smo bili tudi nekaj koristnih nasvetov.

Z občnega zbora smo odšli polni novih informacij, novih vtisov, ter zadovoljstva, da smo spoznali nekaj novih ljudi, ter zopet srečali nekaj prijateljev, s katerimi se ne videvamo ravno vsak dan. Tako smo se poslovili s skoraj obveznim nakupom krofov, ter z mislijo, da se v prihodnje skupnih druženj udeležimo še večkrat kot do sedaj, da ne bodo le občni zbori tisti kraj, kjer se srečamo v takšnem številu.

Jana Drnovšek


Foto: Andreja Velepec

Sorodni prispevki

Zaznamki

Deli z ostalimi

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja