GOGO – Plački vrh – stolp (510 m.n.v.)

V mesecu februarju  letošnjega leta je ZMSS pristopilo k akciji GOGO (gibalno ovirani gore osvajajo). Akcijo soustvarjajo, Odbor Planinstvo za invalide (OPP) pri Planinski zvezi Slovenije, Zveza paraplegikov Slovenije, Zveza društev za cerebralno paralizo so.p. – Sonček, Društvo distrofikov Slovenije in sedaj še Združenje multiple skleroze Slovenije.

Prvi pohod bo že 14. 04.2022.  Vse zadeve glede prevoza, ustrezne pomoči udeležencu, hrana, se bo urejalo na podlagi prijave z vodjem delovne skupine GOGO, Stojanom Rozmanom. Edina tvoje naloga je, da zbereš pogum, napišeš prijavo in se z udobnega kavča podaš v naravo.

Za pomoč pri izpeljavi pohoda v skupini GOGO sodelujeva  tudi dve članici ZMSS, za dodatne informacije se lahko obrnete na Antonijo Zupančič 051/641-214 in Katarino Medvešek 031/464-966. Na pohod se lahko prijavi tudi tisti zainteresirani član, ki se ni vpisal na akcijo GOGO preko vprašalnika za leto 2022.

Pridi. Ne bo ti žal.

Prijavnica za pohod – Plački vrh