Predstavitev akcije GOGO 2022 – Gibalno ovirani gore osvajajo

Vabljeni na spletno predstavitev akcije Gibalno ovirani gore osvajajo GOGO 2022, ki bo v torek 17.05.2022 ob 17:00 uri, preko spletne platforme Microsoft Teams. Akcijo Gibalno ovirani gore osvajajo bo predstavil vodja delovne skupine GOGO 2022 g. Stojan Rozman.

GOGO je akcija, ki nagovarja k telesni dejavnosti vse gibalno ovirane, da zapustijo udobje kavča in enoličnega vsakdana ter se podajo v naravo, družbo in novim dogodivščinam naproti. Namen akcije je, gibalno oviranim predstaviti dostopne poti in koče ter jih pritegniti v naravo, jim omogočiti rekreacijo, aktivnosti v naravi z družbo ter spoznavanje občutkov in iskanje izzivov. Namen projekta je povezovati invalidske in humanitarne organizacije, krepiti solidarnost, medgeneracijsko sodelovanje, prostovoljstvo in skrb za naravo.

Ponosni partnerji akcije so Planinska zveza Slovenije, Sonček – Zveza društev za cerebralno paralizo Slovenije so. p. ter Zveza paraplegikov Slovenije, Društvo distrofikov Slovenije. Letos pa smo se projektu pridružili tudi v Združenju multiple skleroze Slovenije. Skupaj z drugimi akcijami Odbora za planinstvo invalidov/OPP Planinske zveze Slovenije v akciji sodelujejo še Slovenska Karitas, Združenje slovenskih katoliških skavtinj in skavtov in Zveza tabornikov Slovenije, sodelujejo pa tudi nekatere druge, manjše humanitarne organizacije, posamezniki in prostovoljci.

Naš skupen cilj je, pomagati gibalno oviranim, da kljub invalidnosti, lahko dosežejo vrhove, ki jih brez pomoči prostovoljcev ne bi zmogli.. S tem srčnim dejanjem, gibalno oviranim, izpolnimo želje in jih neizmerno osrečujemo!

Prijave na seminar so obvezne, zbiramo jih do 15.5.2022. Prijavite se z vpisom e naslova na spodnjem obrazcu.

Kaj: Spletna predstavitev akcije Gibalno ovirani gore osvajajo – GOGO 2022

Kdaj: 17.05.2022 ob 17:00

Prijave: Prijava na spletni seminar

Vse dodatne informacije glede spletnega seminarja dobite na izobrazevanja@zdruzenje-ms.si