Spletni seminar: Naj um dela za vas

Vabljeni na spletni seminar, ki bo v torek 14.06.2022 ob 17:00 uri, preko spletne platforme Microsoft Teams. Predavala bo Saša Einsiedler, mentorica za osebni razvoj, ki govori iz lastnih izkušenj in pomaga pri tem, da na svoja življenja pogledamo z drugačnimi očmi – imamo več moči, kot se je zavedamo!

Naslov predavanja bo – Naj um dela za nas!

Velikokrat imamo občutek, da se zgodi ravno tisto, česar se najbolj bojimo. Um sledi našim navodilom in res je – ko gre nekaj narobe, gre narobe vse. Zato povabljeni na predavanje Naj um dela za nas, na katerem bomo spoznali 10 zakonitosti delovanja uma in kako to lahko izkoristimo sebi v prid.  Tudi pri soočanju in življenju z diagnozo.

Pomembno vprašanje, ki si ga je dobro postaviti je, kakšna so torej moja prepričanja? Kako se kažejo v mojem življenju? So takšna, ki mi pomagajo pri doseganju zastavljenih ciljev, ali me ovirajo in potiskajo nazaj? Na predavanju se bomo naučili, kako prepričanja prepoznamo in predvsem – kaj lahko naredimo, da jih zamenjamo.

Kaj: Spletni seminar – Naj um dela za nas!

Kdaj: 14.06.2022 ob 17:00

Prijave: Prijave na spletni seminar

Vse dodatne informacije glede spletnega seminarja dobite na izobrazevanja@zdruzenje-ms.si