GOGO – Koča na Ermanovcu (968 m.n.v.)

Koča stoji na razglednem slemenu severozahodno od vrha Ermanovec ob lokalni cesti, ki pelje s Trebije prek Stare Oselice in Slemena na Kladje. Od koče je razgled le proti vzhodu in jugu. Proti vzhodu je v bližini Ermanovec, desno za njim vidimo Mrzli vrh in Sivko, v daljavi pa Javornike; na jugovzhodni strani je pod nami ozka dolina Hobovščice, proti kateri se spuščajo pobočja Ermanovca; na jugu sta na obzorju Nanos in Trnovski gozd, pred njima Cerkljansko hribovje z Bevkovim vrhom v ospredju.

Pohod na Ermanovec bo 19.6.2022, predhodna prijava na pohod je obvezna.

Vse zadeve glede prevoza, ustrezne pomoči udeležencu, hrana, se bo urejalo na podlagi prijave z vodjem delovne skupine GOGO, Stojanom Rozmanom. Tvoja naloga je, da zbereš pogum, izpolniš prijavo in se z udobja doma podaš v naravo.

Za pomoč in informacije se lahko obrnete na naši članici v odboru GOGO, Antonijo Zupančič 051/641-214 in Katarino Medvešek 031/464-966. Na pohod se lahko prijavi tudi tisti, ki se ni vpisal na akcijo GOGO preko vprašalnika za leto 2022.

Prijavnica za pohod – Koča na Ermanovcu

E prijavnica – povezava