DOGODKI

GOGO – Dobrodelni pohod Draga pri Igu

Vljudno vabljeni na zadnji GOGO pohod v letošnjem letu, tokrat vas vabimo na dobrodelno prireditev, ki jo organizira CUDV Draga v sodelovanju z občino Ig. Letos bo potekal že 13. rekreacijski tek in hoja ob ribnikih v Dragi pri Igu, pridružili se jim bomo tudi GOGO pohodniki. GOGO pohod bo dolg okrog 4 km, po lepi 4 km dolgi krožni poti iz Drage, čez Dobravico, po gozdu, čez jase in med ribniki kjer je speljana tudi Slovenska pisateljska pešpot. Sledil bo kulturni program, pogostitev in srečolov.

Pohod ob ribnikih v Dragi pri Igu bo v soboto 14.10.2023 ob 10:00 uri, predhodna prijava na pohod je obvezna. Število prostih mest je omejeno, zato se čim prej prijavite in šele po potrditvi organizatorja, bo vaša prijava na pohod dokončno sprejeta. S prejetjem potrditve, boste zagotovo vedeli, da je vaša prijava uspešno oddana in da se boste lahko udeležili pohoda.

Prosimo, da na prijavnici jasno označite vrsto prevoza: lasten, organiziran s kombiji ali koriščenje avtobusnega prevoza.

Za pomoč in informacije se lahko obrnete na naši članici v odboru GOGO, Antonijo Zupančič 051/641-214 in Katarino Medvešek 031/464-966. Na pohod se lahko prijavi tudi tisti, ki se ni vpisal na akcijo GOGO preko vprašalnika za leto 2023.

Prijavnica za pohod – Draga pri Igu

E prijavnica – povezava