OBJEKTI ZMSS

Predstavitev objektov ZMSS

V Združenju multiple skleroze Slovenije se trudimo, da našim članom poleg rehabilitacij v zdraviliščih nudimo tudi v lastnih objektih v okviru programov družinske ali skupinske rehabilitacije. Objekti so na atraktivnih lokacijah s prijetno klimo, ki ugodno vpliva na počutje koristnikov objektov. Naši člani imajo možnost koristiti različne programe rehabilitacij v objektih v Barbarigi, Funtani, Podčetrtku in Ankaranu. Za informacijo o posamezni lokaciji, opremljenosti in zasedenosti apartmajev kliknite na željeno destinacijo.

CENTER ANKARAN

Center Ankaran se nahaja nad glavno cesto, na samem začetku naselja Ankaran. Center Ankaran ima skupno 11 apartmajev v dveh nadstropjih, recepcijo, skupni prostor za predavanja ali razgibavanje, veliko jedilnico za 40 oseb.

CENTER FUNTANA

Objekt Center Funtana se nahaja v kraju Funtana, ki leži med krajema Poreč in Vrsar. Objekt je od najbližje plaže v kampu Puntica oddaljen le 300 m. 

APARTMA BARBARIGA

Apartma Barbariga se nahaja v apartmajskem naselju podjetja Barbariga nova d.o.o., od morja je oddaljen cca. 5 minut hoje. Apartma se nahaja v pritličju in je primeren tudi za uporabnike invalidskega vozička.

BIVALNIK KAMP NATURA – PODČETRTEK

Bivalnika se nahajata v kampu Natura – Terme Olimia, ki je kategoriziran s 4 zvezdicami. Pred bivalnikom je predprostor s kuhinjskim elementom, dolžine 2,8 m in vgrajenim hladilnikom in ostalimi kuhinjskimi pripomočki.