DOGODKI

GOGO pohod Hrvatini – Elerji

Vljudno vabljeni na inkluzijski pohod “skupaj v hribe” – aktivni za prihodnost. Inkluzijski pohod Hrvatini – Elerji bo v nedeljo 14. aprila s startom ob 10:00. Izhodišče pohoda je izpred gasilskega doma v Hrvatinih. Bolje pripravljeni pohodniki (2. skupina) imajo predviden odhod ob 8:30 iz Ankarana, kjer bodo pot nadaljevali proti Valdoltri, se povzpeli na Gradišče in se spustili k spodnji hiši Sonček v Elerjih, kjer sledi okrepčilo.

Število mest je omejeno, zato se čim prej prijavite. Prijave se zbirajo do ponedeljka, 8. aprila 2024, oz. do popolnitve prostih mest. Zaradi lažje organizacije prevoza in prostovoljcev vas prosimo, da svojo rezervacijo opravite čim prej. Organiziran je avtobusni prevoz za pohodnike 2. skupine, in sicer iz Domžal in Ljubljane (Kolosej). Pohod bo izveden samo v lepem vremenu.

Za pomoč in informacije se lahko obrnete na naši članici v odboru GOGO, Antonijo Zupančič 051/641-214 in Katarino Medvešek 031/464-966. Na pohod se lahko prijavi tudi tisti, ki se ni vpisal na akcijo GOGO preko vprašalnika za leto 2024. Prijave pošljite na inplaninec@pzs.si.

Prijavnica za pohod – Hrvatini – Elerji

E prijavnica – povezava