NOVICE

Občni zbor – Prekmurska podružnica

Občni zbor smo v Prekmurski podružnici Združenja multiple skleroze Slovenije opravili 6. aprila 2024 z zelo veliko udeležbo  v restavraciji Mensana  Murska Sobota.  Gostja iz Združenja multiple skleroze Slovenije  Elizabeta Pongrac nam je podala vse nove informacije in odgovarjala na zastavljena vprašanja. Gost Aleš Kerec iz podjetja FJF ŠKRILEC ORFAM  trgovina z medicinskimi in ortopedskimi pripomočki pa nam je predstavil njihovo ponudbo saj je mnogo naših članov uporabnikov njihovih  invalidskih vozičkov, hodulj, ortopedskih čevljev, skuterjev, bolniških postelj in še ostalih stvari, ki jih potrebujejo.

Podjetje FJF ŠKRILEC ORFAM je tudi naš največji donator glede finančnih sredstev, saj se zavedajo težav, ki jih imamo osebe z invalidnostmi zato so vedno pripravljeni pomagati naši podružnici. Ob tej priložnosti se jim iskreno zahvaljujemo.  Podelili smo tudi cvetlične aranžmaje v zahvalo vsem delujočim članom v podružnici, ki so na slavnostni akademiji 50 let ZMSS prejeli pohvale in priznanja od ZMSS.

Hvala vsem članom in gostom za dobro vzdušje in pozitivno energijo.

Zapisala: Erika Mataj, Prekmurska podružnica