Razpis 30. prvenstva članov ZMSS v pikadu

Dragi člani.

Vabimo vas, da se prijavite na 30. prvenstvo članov Združenja multiple skleroze Slovenije v pikadu za leto 2023. Predtekmovanja bodo potekala po podružnicah.

Prvenstvo v pikadu bo v soboto 28.10.2023 ob 10:00 uri v Hotelu Admiral Grosuplje. Prijavite se pri svojem športnem referentu, ki tudi organizira predtekmovanje po podružnicah. Na prvenstvu v pikadu imata pravico nastopa prva dva tekmovalca/ki, ki sta bila najboljša na predtekmovanjih po podružnicah v moški in ženski kategoriji. Prvih pet tekmovalcev iz prejšnjega leta ima tudi pravico nastopa v tekočem letu brez udeležbe na predtekmovanjih po podružnicah.

Prijave na prvenstvo v pikadu zbira predsednica športne komisije Ana Mohar, športni referenti morajo najboljše v predtekmovanjih prijaviti najkasneje do petka 20.10.2023 na ana.mohar@gmail.com ali pisno na naslov zapisan v razpisni dokumentaciji.

Tekmovanje bo izvedeno v skladu s Tehničnim pravilnikom za organizacijo in izvajanje tekmovanje invalidov ZMSS v pikadu.

Dodatna pojasnila dobite pri vodji tekmovanja Ani Mohar na tel. 041/320-144 ali e-pošti ana.mohar@gmail.com.

Razpisna dokumentacija

Športni pozdrav!