DOGODKI

Spletni seminar: Pomen fizioterapije in gibanja pri multipli sklerozi, s prikazom praktičnih vaj

Spoštovani člani,

Pred nami je nova sezona spletnih seminarjev. Tudi letos za vas pripravljamo zanimive teme, tokrat bomo govorili o fizioterapiji in pomenu gibanja pri bolnikih z multiplo sklerozo. Tokrat bo spletni seminar izjemoma v sredo, 27. 3. 2024, ob 17:00, kot vedno pa preko spletne platforme Microsoft Teams. Naslov seminarja je Pomen fizioterapije in gibanja pri multipli sklerozi, s prikazom praktičnih vaj. Predavala bo ga. Marjana Sonc, dipl. fizioterapevtka na URI Soča.

Redna telesna dejavnost ugodno vpliva na kakovost življenja posameznikov. Priporočene vaje za ljudi z multiplo sklerozo (MS) so prilagojene posameznikovim sposobnostim, stopnji bolezni in morebitnim omejitvam. Celostna obravnava, ki vključuje fizioterapevtske tehnike, prilagojeno vadbo in redno spremljanje zdravstvenega stanja, lahko pomembno pripomore k temu, da posamezniki z multiplo sklerozo bolje obvladujejo svoje simptome ter ohranjajo najvišjo možno stopnjo funkcionalnosti.

Predavateljica bo po predavanju tudi na voljo za vaša vprašanja. V kolikor že imate kakšno vprašanje za predavateljico, nam ga lahko predhodno pošljete na elektronski naslov izobrazevanje@zdruzenje-ms.si.

Prijave na seminar so obvezne, prijavite se z vpisom elektronskega naslova na spletnem obrazcu oz. tako, da vpišete svoj elektronski naslov v spodnji prijavni obrazec. Povezavo do seminarja in navodila prejmete en dan pred dogodkom. Dodatne informacije dobite na izobrazevanje@zdruzenje-ms.si.